
Dottorato in Fisica , 16o ciclo (2001-2003)
Dottorato concluso nel 2004
Tutori:
Candido PirriRicerca
Dottorandi
- Beatrice Aiuto. Corso in Metrologia (ciclo 37, 2021-in corso)
Tesi: Coupling Proteomics to Metrology: Identification and Absolute Quantification of Food Allergens
Pubblicazioni
Pubblicazioni più recenti Vedi tutte le pubblicazioni su Porto@Iris
- Aiuto, Beatrice; Cirrincione, Simona; Giuffrida, Maria Gabriella; Cavallarin, Laura; ... (2024)
Milk Fat Globule Proteins Are Relevant Bovine Milk Allergens in Patients with alpha-Gal Syndrome. In: MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH, vol. 68. ISSN 1613-4125
Contributo su Rivista - Sacco, Alessio; Imbraguglio, Dario; Giovannozzi, Andrea M.; Portesi, Chiara; Rossi, ... (2018)
Development of a candidate reference sample for the characterization of tip-enhanced Raman spectroscopy spatial resolution. In: RSC ADVANCES, vol. 8, pp. 27863-27869. ISSN 2046-2069
Contributo su Rivista - Cara, Eleonora; Luisa, Mandrile; Federico Ferrarese Lupi, ; Giovannozzi, ANDREA MARIO; ... (2018)
Influence of the long-range ordering of gold-coated Si nanowires on SERS. In: OPEN ACCESS SCIENTIFIC REPORTS, vol. 8. ISSN 2332-2675
Contributo su Rivista - Luisa, Mandrile; Sacco, Alessio; Giovannozzi, ANDREA MARIO; Durbiano, Francesca; Rossi, ... (2018)
Surface Enhanced Raman Scattering substrates for food contaminants detection. In: Giornate italofrancesi della chimica GIFC, Genova (IT), 16-18/4/2018
Contributo in Atti di Convegno (Proceeding) - Sacco, Alessio; Mandrile, Luisa; Fusaro, Ilaria; Iannarelli, Luca; Petrozziello, ... (2018)
Wine sulphites sensing by Surface-Enhanced Raman Spectroscopy. In: EUROPT(R)ODE XIV, Napoli (ITA), 25-28 Marzo 2018
Contributo in Atti di Convegno (Proceeding)