Dottorato in Metrologia , 34o ciclo (2018-2021) Dottorato concluso nel 2022 Tesi: Innovative methods and metrological aspects applied to food safety: case studies of OTA and SO2 Tutori: Fabrizio Giorgis Francesca Durbiano Pubblicazioni Pubblicazioni durante il dottorato Vedi tutte le pubblicazioni su Porto@Iris Cagnasso, Iris (2022)Innovative methods and metrological aspects applied to food safety: case studies of OTA and SO2. relatore: GIORGIS, FABRIZIO; DURBIANO, Francesca; , 34. XXXIV Ciclo, P.: 199 Doctoral Thesis Mandrile, L.; Cagnasso, I.; Berta, L.; Giovannozzi, A. M.; Petrozziello, M.; Pellegrino, ... (2020)Direct quantification of sulfur dioxide in wine by Surface Enhanced Raman Spectroscopy. In: FOOD CHEMISTRY, vol. 326. ISSN 0308-8146 Contributo su Rivista Cagnasso, I.; Tonachini, G.; Berto, S.; Giacomino, A.; Mandrile, L.; Maranzana, A.; ... (2019)Comprehensive study on the degradation of ochratoxin A in water by spectroscopic techniques and DFT calculations. In: RSC ADVANCES, vol. 9, pp. 19844-19854. ISSN 2046-2069 Contributo su Rivista