
Dottorando in Metrologia , 37o ciclo (2021-2024)
Dipartimento di Elettronica e Telecomunicazioni (DET)
Profilo
Dottorato di ricerca
Titolo della tesi
Analytical and metrological tools for food quality and safety assessment
Tutori
- Chiara Portesi
Pubblicazioni
Pubblicazioni più recenti Vedi tutte le pubblicazioni su Porto@Iris
- Lobsiger, Simon; Umbricht, Gisela; Mallia, Silvia; Bilsel, Mine; Gökçen, Taner; Akkus ... (2024)
PAHs in protein matrix. In: METROLOGIA, vol. 61. ISSN 0026-1394
Contributo su Rivista - Schiavone, Consolato; Romaniello, Francesco; Rossi Andrea, Mario; Avolio, Rosa; Abete ... (2024)
Quantification of PFAS in rice and maize: validation of a UHPLC-HRMS/MS isotopic dilution approach in support to food safety. In: CHEMOSPHERE, vol. 362. ISSN 0045-6535
Contributo su Rivista - Barzan, Giulia; Sacco, Alessio; Mario Giovannozzi, Andrea; Portesi, Chiara; Schiavone, ... (2024)
Development of innovative antioxidant food packaging systems based on natural extracts from food industry waste and Moringa oleifera leaves. In: FOOD CHEMISTRY, vol. 432. ISSN 0308-8146
Contributo su Rivista - Schiavone, Consolato; Portesi, Chiara (2023)
PFAS: A Review of the State of the Art, from Legislation to Analytical Approaches and Toxicological Aspects for Assessing Contamination in Food and Environment and Related Risks. In: APPLIED SCIENCES, vol. 13. ISSN 2076-3417
Contributo su Rivista - Aiuto, Beatrice; Schiavone, Consolato; Portesi, Chiara; Rossi, Andrea Mario (2023)
Proteomic study of walnut oleosome and first evidence on oleosin sensitization in allergic patients. In: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, vol. 121. ISSN 0889-1575
Contributo su Rivista